Nieuwe look voor de cementzak Classic van Holcim België

 

Holcim innoveert met een nieuwe look voor zijn beroemde rode cementzak, die ook wel de 'Classic' genoemd wordt. De zak is de onbetwiste bestseller van Holcim België. 

Classic, dé referentie op het gebied van cement

Het Classic-cement, door professionals uit de sector ook wel 'de rode' genoemd, beschikt over een belangrijk voordeel in de bouwwereld: zijn multifunctionaliteit. Het kan immers voor allerlei toepassingen gebruikt worden: funderingen, de fabricatie van betonplaten, dekvloeren, bouwwerken van gewapend beton, … Daarnaast wordt het gebruikt voor metselwerk zoals het optrekken van muren, het plamuren van gevels of het plaatsen van tegels.

Voor zijn nieuwe look wordt de rode zak voorgesteld als een kampioen die de eerste plaats op het podium inneemt. "De Classic maakt het grootste deel van onze verkoop uit, het is onze trots. Elke dag opnieuw doen we al het mogelijke om een gamma aan te bieden dat tegemoetkomt aan de behoeften van de sector. We willen ons cementgamma de komende maanden uitbreiden en de huidige cementzakken een nieuwe look geven", vertelt Bart Daneels, Commercieel Directeur Cement & Marketing bij Holcim België.

Een strak en innovatief design

De nieuwe Classic-verpakking heeft een dynamische look waarin de trendy motieven en de rode kleur duidelijk naar voren komen. De zak is zowel verkrijgbaar in papier als in plastic. De gebruiksaanwijzingen voor de professional staan er duidelijk op aangegeven via eenvoudig te begrijpen pictogrammen.

Meer informatie over de Classic vindt u hier