Onze aankoopdienst

Holcim (België) nv wil een hoge en consistente kwaliteit bieden in zowel haar producten als diensten. Hiertoe bouwt het sterke partnerschapsrelaties op met haar leveranciers.

In het kader van onze continue inspanningen om de relaties met onze onderaannemers en dienstverleners te bevorderen, hebben wij niet alleen oog performance, prijs en kwaliteit maar ook voor andere waarden. Wij streven ernaar om een langetermijnrelatie uit te bouwen met de commerciële partners die onze waarden delen. Deze hebben niet alleen betrekking op de mensenrechten, maar ook op de gezondheid en de veiligheid van de werknemers en op de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de onderneming.
 

Globaal aankoopnetwerk

Holcim ontwikkelt een aankoopbeleid op globaal, op regionaal en op lokaal vlak. Wij zouden uw bedrijf graag leren kennen en nodigen u uit om contact op te nemen via onze Belgische of Corporate aankoopdienst. Geïnteresseerd? U vindt hiernaast onze gegevens en de formulieren die u ingevuld kunt terugsturen naar uw Holcim-contactpersoon.