Georoc past zijn gamma aan de marktbehoeften aan

 

We hebben het genoegen u mee te delen dat wij het producten- en dienstenaanbod Georoc hebben gereorganiseerd om nog beter te kunnen inspelen op de vraag van onze klanten.

Met de speciale bindmiddelen DOROPORT S (voorheen ROC AS) en DOROPORT P(voorheen ROC SI), DOROSOL C (dat ROC TR en ROC SOL vervangt), DORODUR en DOROFIX(voorheen INERCEM) pakt Georoc vanaf nu uit met een volwaardige oplossing op het vlak van grondwerkenburgerlijke bouwkunde en milieu (behandeling van vervuilde gronden).

Het Georoc-gamma is de vrucht van meer dan 30 jaar expertise in Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, en sinds het begin van de jaren 2000 ook in België.

Door de gronden te behandelen met de bindmiddelen van Georoc, in plaats van ze te verwijderen en te vervangen door natuurlijke materialen, hoeft men niet langer natuurlijke materialen uit steengroeven aan te boren. Zo beperkt men ook het inherente wegtransport en de eraan gekoppelde overlast en draagt men bij aan de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen. Deze bindmiddelen kaderen dus perfect in een aanpak van duurzame ontwikkeling.

Anderzijds willen wij u een efficiënte technische ondersteuning bieden. Daarom hebben wij twee departementen herschikt. Ze zijn nu volkomen operationeel en staan helemaal tot uw dienst:

  • het Technical Support Center staat klaar om u te helpen bij de voorbereiding van uw studies en technische dossiers, vanaf de offerte tot en met de uitvoering op de werf, en om uw werfgerelateerde behoeften te onderzoeken. Op die manier worden u de meest geschikte producten voorgesteld;
  • de Technical Support Laboratory bestaat uit verschillende laboratoria die exclusief focussen op de ontwikkeling van het productenaanbod en op het formuleren van antwoorden en oplossingen voor de problemen en uitdagingen van onze klanten. Die laboratoria, beter gekend als Technical Support Lab, zijn gevestigd in Obourg en kunnen de belangrijkste fysieke-chemische tests uitvoeren in het kader van uw activiteit.
     

Meer informatie over ons Georoc gamma