Ontdek welke nieuwe holcim-cementzak het beste aansluit bij uw renovatie- of bouwproject

 

Bent u op zoek naar de ideale cementzak voor voeg- of metselwerken, de fabricatie van betonvloeren of het aanleggen van een dekvloer of terras? Wilt u een cement dat sneller droogt ten opzichte van een klassieke cement, uw CO2-voetafdruk verkleint of ideaal is voor gebruik in de winter? HOLCIM maakt het u gemakkelijk en biedt een nieuw assortiment cementzakken om beter te voldoen aan de behoeften van uw renovatie- en / of bouwprojecten.

Voor elke toepassing heeft HOLCIM een aangepast cement!

Wilt u meer weten over hoe u dit cement effectief kunt gebruiken?

Ontdek allerlei tips en trucs om u te begeleiden bij uw bouw- / renovatieprojecten.

 

Wacht niet langer, vul onderstaande test in en kom te weten welke cementzak bij uw project past.

U bent:
Een professional
Een particulier
Questionnaire A
Welk beton wilt u bekomen?
Wenst u een cement dat sneller droogt ten opzichte van een klassiek cement?
Gaat u het cement gebruiken bij koude temperaturen ?
Wenst u minder afval op uw werf?
Wenst u een cement met een beduidend kleinere CO2-voetafdruk dan andere cementen?
Questionnaire B
Wilt u gekleurd of wit beton maken?
Wenst u een cement dat sneller droogt ten opzichte van een klassiek cement?

 

Het nieuwe « White-cement », verpakt in zak, is het ultieme ingrediënt voor de productie van wit beton, dat veel gebruikt wordt voor straatmeubilair, vloerbekleding of constructie-elementen. Het is ook uiterst geschikt voor witte of gekleurde mortel die reliëf brengt op de gevels van woningen en gebouwen. Het is het cement van Holcim dat perfect bij uw behoeften aansluit. Met uitzondering van periodes met extreme temperaturen, kan de White van Holcim in elk seizoen gebruikt worden.

Meer informatie over het product ZAK WHITE / CEM II/A-LL 42,5 N

 

Het « Fast & Strong-cement » wordt aanbevolen bij vriesweer wanneer u snel een bepaald werk zoals een reparatie moeten uitvoeren. Dit cement voldoet volledig aan uw behoeften.

Meer informatie over het product ZAK FAST & STRONG / CEM I 52,5 R

 

Zoals zijn naam doet vermoeden, is het « Strong-cement » erg performant, ideaal om te gebruiken in de winterperiode, net wat u zoekt. Dankzij dit cement kan het beton of de mortel snel een voldoende druksterkte bereiken. Door het hoge Portland-klinkergehalte van Strong zijn bovendien snelle bindings- en verhardingsprocessen mogelijk, waardoor werken verrassend snel vooruitgaan. Tijdens de winter wordt het Strong-cement onder meer gebruikt voor voeg- en metselwerken. Dit type cement is ook geschikt voor de productie van prefab betonelementen.

Meer informatie over het product ZAK STRONG / CEM I 52,5 N

 

De « Magic-cementzak » beantwoordt perfect aan uw behoeften! Deze nieuwe verpakking is ontworpen om afval en stof op de werf te verminderen. De Magic-cementzak verdwijnt als bij toverslag in onzichtbare microvezels in de betonmixer dankzij de schurende werking van de aggregaten.

Dankzij deze revolutionaire verpakking produceert Holcim geen afval meer op de werf, wat ook een belangrijke rol speelt voor het milieu. Tijdswinst, gebruiksgemak en minder afval en stof zijn de belangrijkste voordelen die deze innovatie biedt.

Meer informatie over het product ZAK MAGIC / CEM II/B-M 32,5 N

 

Deze donkergroene zak bevat het cement dat geschikt is voor uw project. Dit nieuwe cement draagt de naam Eco omdat het een beduidend kleinere CO2-voetafdruk heeft dan andere cementsoorten, tot wel 50% lager dan bij portlandcement.

Door z'n samenstelling en hogere sterkteklasse is het Eco-cement van Holcim uiterst geschikt voor de realisatie van kwaliteitsbeton en in het bijzonder voor beton waar duurzaamheid en betere chemische bestandheid van belang zijn.

Meer informatie over het product ZAK ECO / CEM III/A 42,5 N LA

 

Le sac de ciment « Classic » est celui qui correspond à vos attentes. Utilisé pour de très nombreuses applications telles que les fondations, la fabrication de dalles en béton, les chapes, les ouvrages en béton armé, le Classic sert également dans le cadre de travaux de maçonnerie comme le montage de murs, l’enduisage de façades ou encore la pose de carrelages.

En savoir plus sur le produit SAC CLASSIC / CEM II/B-M 32,5 N

 

Het nieuwe White-cement, verpakt in zak, is het ultieme ingrediënt voor de productie van wit beton, dat veel gebruikt wordt voor straatmeubilair, vloerbekleding of constructie-elementen. Het is ook uiterst geschikt voor witte of gekleurde mortel die reliëf brengt op de gevels van woningen en gebouwen. Het is het cement van Holcim dat perfect bij uw behoeften aansluit. Met uitzondering van periodes met extreme temperaturen, kan de White van Holcim in elk seizoen gebruikt worden.

Meer informatie over het product ZAK WHITE / CEM II/A-LL 42,5 N.

 

Het « Fast & Strong-cement » wordt aanbevolen bij vriesweer wanneer u snel een bepaald werk zoals een reparatie moeten uitvoeren. Dit cement voldoet volledig aan uw behoeften.

Meer informatie over het product ZAK FAST & STRONG / CEM I 52,5 R

 

De « Classic-cementzak » sluit het beste aan bij uw behoeften. Dit cement kan voor allerlei toepassingen gebruikt worden: funderingen, de fabricatie van betonplaten, dekvloeren, betonnen vloeren en constructies in gewapend beton. De Classic kan eveneens gebruikt worden voor metselwerken, bijvoorbeeld voor het optrekken van muren, om gevels te plamuren of om tegels te plaatsen.

Meer informatie over het product ZAK CLASSIC / CEM II/B-M 32,5 N

Het nieuwe gamma HOLCIM-cementzakken biedt zes verschillende zakken: