CEM II/B-M 32,5 N - zak Holcim Magic

Magic: de cementzak die op magische wijze verdwijnt in de betonmixer

Product beschrijving

8.-cem-ii2fbm-325-n--sac-holcim-magic.jpgsleutelwoorden : cementzak, cement, gebruiksgemak, tijdwinst, zero afval, propere werf

Zorgvuldig de cementzak openen, de zak dragen en voorzichtig de inhoud in de betonmolen gieten: dit proces is vanaf nu verleden tijd dankzij Magic, het cement in een nieuwe revolutionaire verpakking. De professional mag voortaan de Magic cementzak in zijn geheel in de betonmolen gooien zonder deze eerst uit te gieten. Tijdswinst, gebruiksgemak en minder afval en stof zijn de belangrijkste voordelen van deze innovatie voor alle professionals uit de sector.

Ideaal voor een propere werf

De nieuwe verpakking van Magic, het multifunctionele cement van Holcim, is ontworpen om afval en stof op de werf te verminderen. Deze cementzak verdwijnt als bij toverslag in onzichtbare microvezels in de betonmixer dankzij de schurende werking van de aggregaten.

Behoud van het milieu

Holcim maakt het in België mogelijk om een zero afvalbeleid op de werf te hanteren dankzij deze nieuwe cementzak, wat ook een belangrijke rol speelt voor het behoud van het milieu.

Gebruiksgemak en tijdwinst

Ook uw werkomstandigheden op de werf worden verbeterd: de zak produceert minder stof en zorgt voor tijdwinst omdat hij niet meer geopend en uitgegoten moet worden in de betonmolen.