Onze granulaatdivisie is de beste van Europa!

28 Februari 2020

Op 16 en 17 september vond in Lyon de Sales & Innovation Convention van LafargeHolcim Europa plaats. Uiteraard tekende ook Holcim België present. En dat hebben we ons niet betreurd! Onze AGG-divisie werd er uitgeroepen tot ‘best performing AGG business in Europe’. Adam Paczoska, Directeur Granulaten, en zijn team waren erbij.

 

Een première in Europa

Het was de eerste conventie van dit type voor LafargeHolcim Europe”, aldus Adam Paczoska. Het gebeuren werd georganiseerd op initiatief van Marcel Cobuz, lid van het uitvoerend comité van LafargeHolcim dat aan het hoofd staat van de regio Europe, en trok vertegenwoordigers uit alle Europese landen. De bedoeling?Best practices en innovaties uitwisselen tussen de verschillende landen. Maar er stond ons ook een mooie verrassing te wachten: tijdens de gala-avond werd onze divisie Granulaten uitgeroepen tot ‘best performing AGG business in Europe.”
 

Bekroning voor het geleverde werk

Een dergelijke prijs hadden we niet verwacht”, gaat Adam Paczoska voort, “maar huiswaarts kunnen keren als vertegenwoordiger van de best presterende AGG-divisie van Europa is bijzonder bemoedigend voor de toekomst! Wij wisten al wat we waard zijn, en dat wordt nu ook officieel bevestigd. Deze bekroning is het resultaat van alle verschillende troeven, acties en inspanningen die we de afgelopen jaren hebben geleverd... En dat vooral dankzij het engagement van alle collega’s!

 
notre division granulats est la plus performante deurope banner